Privremeno zapošljavanje

Privremeno zapošljavanje/agencijski rad je koncept kojim naša Tvrtka, kao poslodavac, ustupa svog radnika (agencijskog radnika) klijentu odnosno korisniku pri čemu s radnikom potpisuje Ugovor o radu, a s korisnikom Sporazum o ustupanju radnika.

Naša agencija zapošljava radnike, administrativno ih vodi, obračunava i isplaćuje plaće radnicima. Radniku teče radni staž, prijavljen je na zdravstveno i mirovinsko osiguranje, ima pravo na razmjeran broj dana godišnjeg odmora te pravo na dnevni odmor, bolovanje, blagdane i slobodne dane.

Pružajući uslugu privremenog zapošljavanja obavljamo sljedeće aktivnosti:

Zapošljavamo

Kontinuirano zapošljavamo osobe kao agencijske radnike koje privremeno ustupamo našim klijentima (poslodavcima) na određeno vrijeme prema ugovoru. Agencijskim radnicima su osigurani svi standardi koje imaju i zaposlenici u drugim poduzećima.

Dodjeljujemo agencijske radnike našim klijentima

Prema zahtjevu klijenta iz našeg agencijske baze odabiremo adekvatne radnike. U slučaju da nemamo radnika određenog profila, tražimo ih pomoću naših uspostavljenih kanala. Nudimo radnike raznih profila, struka i vještina.

Vodimo administrativne poslove za ustupljene radnike

Trajno vodimo sve administrativne poslove koji obuhvaćaju obveze poslodavaca, čime su naši klijenti oslobođeni raznih obveza i troškova te time stječu poslovne koristi.

Nudimo prijedloge i savjete

Adekvatnim savjetima i prijedlozima usmjeravamo naše klijente u području ljudskih potencijala.

Agencija svojim korisnicima nudi dva osnovna modela suradnje prilagođena njihovim potrebama – model administriranja (payroll) i model radnog sata, mogući su i ostali modeli koji su prihvatljivi za obje strane, a u skladu su sa zakonskim propisima.